top of page
IMG_20201121_163318.jpg

ACHTERGROND VAN DE WINKEL

Mijn naam is Willeke van der Wal, ik ben getrouwd, heb drie volwassen kinderen en ben woonachtig in de prachtige Betuwe.
 

Van jongs af aan heb ik mij al bezig gehouden met handwerken zoals borduren, haken en tekenen. Het was dan ook vanzelfsprekend van mij om toen er kinderen kwamen zelf leuke kleding voor ze te maken. Gelukkig heb ik altijd wel een beetje tijd in het drukke gezinsleven kunnen vinden voor mijn hobby’s en passies.
 

Maar wat is er nu mooier om van je hobby je werk te maken. Dit heb ik gedaan en in 1996 ben ik gestart met een eigen poppen atelier/groothandel en dit met veel liefde tot 2006 gehad. Inmiddels had een andere passie zich aangediend, het quilten en ook hier kon ik dit met werk combineren. Ik heb zes jaar bij “De Quilterij” in Den Bosch gewerkt. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en in oktober 2012 startte ik met de quiltwinkel “Fat Quarters”.
 

Tot op de dag van vandaag geniet ik van mijn werk in de winkel, en voel ik mij bevoorrecht dat ik van mijn hobby en passie mijn werk heb kunnen maken.

.

 

bottom of page