Embroidery Flower Quilt

flower quilt.png

Eenmalige kans

Deze prachtige quilt is heel bijzonder en doet denken aan een borduurpatroon van bloemen, gemaakt  van een subtiele mix van 46 effen stoffen op een donkere pauwkleurige achtergrond. Het ontwerp  bestaat slechts uit vierkantjes van 1 maat die samen dit bijzondere effect geven. De maat van de quilt is  161 x 207 cm. 

Wij bieden je een unieke kans om deel te nemen aan dit bijzondere quilt project. Voor deze quilt zijn 46 verschillende tinten effen Tilda stoffen nodig. 

Gezien de vele verschillende effen stofjes en van sommige kleuren de geringe afmeting, willen wij éénmalig voor onze klanten een compleet pakket samenstellen van alle benodigde stoffen,  inclusief achterkant en afwerkbies. 

Op basis van inschrijvingen willen wij inventariseren hoeveel interesse hiervoor is. Bij voldoende inschrijvingen, kunnen wij alle mooie kleuren van deze effen stoffen van Tilda inkopen en  kunnen jullie aan de slag met deze mooie quilt. Er komen vooralsnog 20 pakketten beschikbaar. 

Wij hopen op veel enthousiaste geïnteresseerde quiltsters zodat we samen aan de slag kunnen met dit  bijzondere project. 

Levering pakketten eind augustus 2022.

Dit in verband met de levertijd van de hoofdkleur.

Het totale pakket met gepaste hoeveelheid stoffen , voor zowel top, achterkant en afwerkbies kost € 185.00. 

Wij vragen je bij inschrijving € 92.50 aan te betalen en € 92.50 bij ontvangst pakket. Wij bieden bij dit unieke stoffenpakket een introductiedag van 10.00 tot 15.00 uur om je wegwijs te  maken met het patroon en tips & trucs te geven voor een prachtig resultaat.

Wil je meedoen of extra informatie mail ons dan gerust.

Dit is de unieke kans!

Team “Fat Quarters” Culemborg.

flower quilt2.png